Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε πως η Anthesis-όμιλος Andermatt, υποδέχτηκε στην ομάδα της, τον Ανδρέα Ρέπορτερ.
Ο Ανδρέας έχει αναλάβει ως υπεύθυνος εξαγωγών τόσο για την Anthesis όσο και για την Andermatt Group στις γύρω χώρες, τις συνεργασίες Third Parties αλλά και υπεύθυνος ανάπτυξης μαζί με το τμήμα Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης του ομίλου των νέων δραστηριοτήτων της εταιρείας όπως το Αστικό Πράσινο, Animal Health, Bee Health, Βιοκτόνα.
Ο Ανδρέας δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στο γεωργικό τομέα και φέρνει μαζί του σημαντική εμπειρία και γνώση όντας έτοιμος να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις των ιδιαίτερα δυναμικών αγορών του εξωτερικού, καθώς και των ολοένα αυξανόμενων προκλήσεων διαχείρισης του αστικού κλοιού.
Σκοπός της συνεργασίας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη λύσεων και προγραμμάτων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης, συνεπείς στις αρχές μας για την Προστασία του Περιβάλλοντος και της Αναγεννητικής Γεωργίας.
Ευχόμαστε στον Ανδρέα να συνεχίσει μαζί μας, να χτίζει μια εποικοδομητική και καρποφόρα σταδιοδρομία αναδεικνύοντας τις μοναδικές προτάσεις και υπηρεσίες της Anthesis.
Aριστερά της φωτογραφίας είναι ο κύριος Εrich Frank (Director International Business) της Αndermatt Group, στη μέση ο κύριος Αντρέας Ρέπορτερ και δεξιά ο κύριος Felix Dubach
(Head International Market Development) της Αndermatt Group.