Η ANTHESIS συμμετείχε ενεργά στην 3η αγροτική έκθεση Ιεράπετρας AGROEXPO 2019 που έλαβε χώρα στο Μισεδάκειο Στάδιο απο τις 9 έως τις 12 Μαΐου.
Στόχος της έκθεσης ήταν η προβολή και η προώθηση των αγροτικών επιχειρήσεων, των επιχειρήσεων εξοπλισμού, γεωργικών εφοδίων, γεωργικών φαρμάκων και υπηρεσιών που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα, καθώς και η γενικότερη ενημέρωση των αγροτών.
Στο Περίπτερο Νο 7 – Ζώνη Δ , ο κύριος Κομιανός Γιώργος (Γενικός Διευθυντής) και η ομάδα των εξειδικευμένων στελεχών της εταιρείας μας, κος Ρουσιάκης Θοδωρής (Διευθυντής Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος), κος Γερακιανάκης Γιώργος (Υπεύθυνος Τεχνικού Τμήματος), Στεφάνου Μαριάνθη (Τεχνική Σύμβουλος-Υπεύθυνη Πωλήσεων) και κύριος Ασημάκος Χρήστος (Τεχνικός Σύμβουλος-Υπεύθυνος Πωλήσεων) παρουσίασαν τα προϊόντα της εταιρείας μας και ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις λύσεις Ολοκληρωμένης διαχείρισης καλλιεργειών.
Ευχαριστούμε πολύ τους συνεργάτες μας από την CBC Europe Srl. και SHINETSU Chemicals, κυρίους Andrea Iodice, Francesco Savino, Koici Ogura και Urata San , τον αντιπρόσωπό μας στα Χανιά κύριο Φιλιππάκη Γιώργο καθώς και όσους πέρασαν από το περίπτερο μας, για το ενδιαφέρον και την στήριξή τους στο έργο μας.