Στα πλαίσια της ετήσιας συνάντησης των 𝐂𝐄𝐎 της 𝐀𝐍𝐃𝐄𝐑𝐌𝐀𝐓𝐓 𝐆𝐫𝐨𝐮𝐩 που έλαβε χώρα στην Βασιλεία, σε συνέχεια της επιτυχημένης παρουσίας της ομάδας της Anthesis και του Ομίλου στην κορυφαία παγκόσμια συνάντηση της βιομηχανίας biocontrol – ABIM 2022, που παρευρέθηκαν παραπάνω από 1550 εκπροσώπους, ο CEO κος Γεώργιος Κομιανός, παρουσίασε αναλυτικά τους Παράγοντες Επιτυχημένης Εισαγωγής των Βιοπροστατευτικών Προϊόντων στις Αγορές της Ευρώπης.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις συνθήκες που επικρατούν στις Ευρωπαϊκές Αγορές, όπως η Απαγόρευση Χημικών, η Ευαισθητοποίηση των Καταναλωτών, οι αποφασιστικές πολιτικές που οδηγούν σε πράσινη συμφωνία κ.α.
Επιπλέον, ως παράδειγμα παραγόντων επιτυχημένης εισαγωγής Βιο-προστατευτικών προϊόντων, ο κος Κομιανός τόνισε τις στοχευμένες και μεθοδικές κινήσεις που έκανε η εταιρεία Anthesis, για την τοποθέτηση του προϊόντος 𝐓𝐮𝐭𝐚𝐯𝐢𝐫, στην ελληνική αγορά.
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη 120 ημερών έγκριση την σωστή χρονική στιγμή, στην εντατική εκπαίδευση της ομάδας πωλήσεων και του τεχνικού τμήματος, στα επαναλαμβανόμενα και επιτυχημένα αποδεικτικά σε συνθήκες αγρού σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με ερευνητικά ινστιτούτα καθώς στην σημαντικότητα των δράσεων marketing, όπως field days, επιστημονικά συνέδρια, διαφήμιση σε MME κτλ.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι του Ομίλου συμφώνησαν στην ανάγκη ύπαρξης ενός ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου για κάθε καλλιέργεια, στο κοινό σκοπό για την προσφορά βιώσιμων λύσεων για τον παραγωγό καθώς επίσης στην πλήρη κατανόηση όχι μόνο των προϊόντων αλλά επιπλέον των βασικών απαιτήσεων των καλλιεργειών και των αναγκών των πελατών.